Noël and Red-rumped Tinkerbird is a single-channel video. Red-rumped tinkerbird (Pogoniulus atroflavus) is a small, lively bird living in Sub-Saharan West Africa. When a man and the bird met one morning, the man was meant to just imitate the bird, but something new was created instead.

Punaperäseppä (Red-rumped Tinkerbird, lat.Pogoniulus atroflavus) on elinvoimainen ja Saharan eteläpuolella viihtyvä pienikokoinen lintu jonka laulua kuulee usein. On varhainen aamu ja Noël on matkalla työhönsä.

Natural African Jazz Piece: Noël and Red-rumped Tinkerbird
Type / Single channel
Genre / Experimental
Country / Finland
Picture ratio / 4:3
Duration / 00:02:00
Language / English
Sound format / Stereo
Year / 2010
Credits / Milja Viita (Author), Milja Viita (Director), Milja Viita (Editor), Noël Saïzonou (Performer), Milja Viita (Sound Design)