Union Street -site specific installation (2006)
Union Street -site specific installation (2006)
Union Street -site specific sound installation (2006)
Union Street

Union Street 28 B Gallery Kluuvi, sound installation for three speakers (2006),
Exhibition in collaboration with artist My Lindh.

View to the great exhibition hall: sounds from ventilation system of the room + sounds from the staircase through microphone. + The speech from the loudspeakers. An open window and a ocular aiming at the Market Square. An old black and white photograph of Helsinki Market Square in the end of Finnish Civil War, 1918. National board of Antiquities, the archives for prints and photographs. Photograph: Niilo Johannes Toivonen

Yhteisnäyttely My Lindhin kanssa. Unioninkatu 28 B Kluuvin galleria, ääni-installaation kolmelle kaiuttimelle (2006).
Näkymä suurempaan näyttelytilaan: äänet huoneen ilmastointijärjestelmästä ja porraskäytävästä mikrofonien avulla sekä ääniteos kovaäänisistä. Avoin ikkuna ja tähtäin kohdistettuna kauppatorille. Vanha mustavalkovalokuva Helsingin kauppatorilta sisällisodan lopulta, 1918. Museoviraston kuva-arkisto, valokuva: Niilo Johannes Toivonen.